fbpx

SÅDAN VIRKER DET

Et forbrændingstoilet fungerer via strøm og kræver hverken afløb, kloak eller vand, hvilket giver dig en langt større frihed i forhold til et konventionelt toilet. Det er samtidig let og enkelt at bruge.

KØB NU

VIDEOGUIDE

Vi har lavet fire korte videoer, som viser hvor
enkelt det er at bruge vores forbrændingstoiletter.

Hvordan sætter man posen i?

Video transskription:

Så ukompliceret er det at bruges vores forbrændingstoilet.

Du tager en toiletpose og placerer den i toiletkummen, og du sætter dig.

Hvordan skyller man ud?

Video transskription:

Når man er færdig, så rejser man sig og ”skyller” ud ved at trykke stangen med den sorte knop ned.

Den åbner så lugerne nede i toilettet og posen falder nu ned i forbrændingskammeret.

Hvordan starter man afbrændingen?

Video transskription:

Forbrændingen, den starter man her på timeren, ved at dreje uret til det antal minutter man ønsker og nu starter forbrændingen.

Og som I kan høre, så er blæseren nærmest lydløs

Hvordan tømmer man askeskuffen?

Video transskription:

Herinde der sidder askeskuffen.
Den kommer man til ved at skrue skruerne af i højre og venstre side, og det tager blot et splitsekund.

Så fjerner man skjoldet og askeskuffen er lige til at trække ud.

SÅDAN VIRKER
FORBRÆNDINGSTOILETTET

I et forbrændingstoilet bliver det biologiske affald brændt ved høje temperaturer (600 grader) i et lukket forbrændingskammer, indtil der kun er lidt aske tilbage. Gasserne fra forbrændingen ledes ud gennem et udluftningsrør.

Efter endt forbrænding er der kun en lille smule ren aske tilbage i askeskuffen, hvilket betyder at det nemt kan smides ud i skraldespanden eller i havebedet.

Da både afbrændingsprocessen og udluftningssystemet finder sted i et lukket system, er toilettet helt lugtfrit. Til stor glæde på et ofte begrænset område.

SÅ NEMT BRUGES
FORBRÆNDINGSTOILETTET

Inden man sætter sig, placeres en toiletpose i kummen. Når man er færdig med at bruge toilettet trykker man ned på stangen som åbner faldlugerne i kummen, og posen med indhold falder ned i forbrændingskammeret. Når man slipper stangen lukkes faldlugerne igen og forbrændingskammeret er nu lukket helt tæt og klar til forbrændingen.

Herefter indstilles timeren på de ønskede antal minutter og forbrændingen går i gang. Varigheden af forbrændingen afhænger af indholdet i posen.

Efter en hel måneds forbrug af forbrændingstoilettet vil man blot skulle tømme, hvad der svarer til ca. en kaffekop ren aske fra askeskuffen. Dette er vel og mærke askemængden for en hel familie.

Vi sender toiletposer med i købet, og derudover kan du tilkøbe flere her på hjemmesiden.

SMART TIMER KONTROL

Via en brugervenlig timerkontrol kan du selv bestemme, hvor længe forbrændingen skal vare. Normalt anbefaler vi en starttid på 55 minutter ved afføring. Ved urin alene er 35 minutter nok. Men det smarte er, at du kan optimere din forbrænding efter vurdering, når du har lagt mærke til, hvor kort tid toilettet bruger på forbrændingen efter dine personlige toiletbesøg. Derved får du en økonomisk gevinst ved at spare yderligere på strømmen.

Hvis toilettet er igang med en forbrænding, kan det stadig benyttes til et nyt toiletbesøg. Her skal der blot tillægges 20 minutter mere til den igangværende forbrændingstid. 

Hvis du går på toilettet sent om aften eller om natten, så kan du med fordel vente til næste morgen med at starte forbrændingen, hvis du ikke bryder dig om at blæseren kører, selvom den næsten er helt lydløs.

HVORDAN INSTALLERES DET?

Det er meget nemt og enkelt at installere et af vores forbrændingstoiletter. 
Vi har lavet en installationsvejledning som forklarer dig, hvordan du gør det.

cart